11. sep. 2010

Pokal Pohorja 2010 - Offroad



Danes je na motocross progi v Radizelu potekalo tekmovanje za državnem prvenstvu v offroadu.

RK Jeruzalem Ormož



V petek sem bil v Ormožu kjer sem fotografiral, rokometaše Jeruzalem Ormoža za siol.

Link do članka: Siol.net





























Nafta : Rudar Velenje 3:3 (3:0)



V Lendavi so danes igralci Nafte prvič zaigrali pod žarometi. Začetek tekme je bil za domače nogometaše odličen, saj so hitro povedli z 2:0. Do konca prvega polčasa so vodstvo še povišali na 3:0. V drugem počasu je pa sledil sanjski preobrat Rudarja.
Tekma se je končala z rezultatom 3:3.
































4. sep. 2010

Slovenija : Severna Irska 0 : 1 ( 0:0 )



3.9.2010 so se začele kvalifikacije za evropsko prvenstvo. Slovenska reprezentanca je gostila reprezentanco Severne Irske s katerimi so se že srečali v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo. Na žalost slovenskih reprezentantov je slavila Severna Irska, saj domači kljub nenehnemu pritisku na nasprotnikov niso in niso uspeli zabiti gola.
Domači navijači so ostali na tribunah po sodniškem žvižgu ter pozdravili reprezentante kljub porazu in jim pokazali, da so z njimi v dobrem in slabem. Po koncu tekme je bilo slavje Severnih Ircev seveda izjemno. Eden izmed njih se je hudomušno veselil s šalom slovenske reprezentance.




















2. sep. 2010

Miting Celjskih knezov


Danes je v Celju potekal mednarodni atletski miting. Na njem so tekmovala tudi zveneča imena slovenske atletike kot so: Ottey Marlene,Osovnikar Matic, Batagelj (Čeplak) Jolanda. Za Jolando je bila to zadnja mednarodna tekma, zato so jo ob slovesu spremljale solze.