28. avg. 2010

CM Celje : Nafta 2:4 (1:2)


Nafta se je z zmago začasno povzpela na vrh lestvice.
Pogoji so bili top : dež, brez osvetlitve, še dobro da sem delal z nikonom,
kjer iso ni bil omejitev :)






















Morje 2010


Sicer je bil bolj izlet s prespano nočjo kot dopust pa vendar bilo je lepo.
Pred odhodom sem si spakiral namerno samo 5d 24-70 ter samyanga, na koncu sem večino fotk naredil kar s samyangom, ki je za svoj denar res odličen objektiv.






































23. avg. 2010

Nives in njena Hondica



V petek vsa z Nives končno opravila šuting, ki se je vlekel Vse od spomladi. Na
samem šutingu ni manjkalo smeha. Edino Honda se ni hotela nič smejat je pa vseeno pridno pozirala. Ljubiteljica hitrih avtomobilov, je pokazala, da zna tudi sama kaj porihtat in da ji pogled pod "havbo" ni nič nenavadnega. Ves šuting se je odvijal po industrijski coni. Na večini fotografij je uporabljen dežnik z CTO gelom, ker se je celotni šuting izvajal pod večernim soncem. Do nekaj zanimivih fotografij sem pa prišel s pomočjo Samyanga 14mm UMC, ki je prav zanimiv objektivček, ki dela celo na FF. Na zadnjih 2 fotografijah je še uporabljen dodatni flash s vijoličnim gelom.




















12. avg. 2010

Slovenija : Avstralija


11 avgust 2010 se bo vpisal v zgodovino kot prvi dan igranja nogometa na stadionu Stožice. Pravtako je včeraj padel rekord števila gledalcev, saj je bilo na stadionu natanko 16.135 gledalcev. Stadion je vsekakor veličasten, vendar ima Ljudski vrt svoj čar. Vzdušje je bilo dobro na tribunah, vendar bo še potrebno verjetno nekaj časa, da bo takšno kot v Mariboru.
Prijetno je bilo tudi spoznati, fotografa Jureta. Na veselje vseh navijačev je Slovenska reprezentanca slavila z rezultatom 2:0, lepšega odprtja stadiona si nebi mogli želet.